Evet arkadaşlar hayatınızda şimdiye dek izlediğiniz filmlerden mutlaka ayırdığınız bazıları vardır. Sizden uc filmden oluşan sıralama yapmanızı istiyorum. Boylelikte herkes izlemediği harika bir filmi keşfedip izleyebilir.

Benim listem;

1) 12 Angry Men (1957)

Hayatımda şu saniyeye kadar binlerce film izlemişimdir. Fakat hicbir film bu filmi liderliğinden edemedi. 2. sıraya koyacağım ile arasında pek fark olmasa da 12 Angry Men bir tık daha onde. Ve artık hicbir filmin hayatımda beni bu filmden daha fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Eğer cok kitap okuyan, felsefik ve yeniliklere acıksanız, sizi de kendine aşık edecektir. Ama eğer anlaşılması kolay, kafa yormak gerekmeyen turden şeyler izlemeyi seviyorsanız, acıp izlemeyin.

2) The Shawshank Redemption (1994)
Bir film ancak bu kadar samimi, gercekci ve icten olabilirdi. İzlerken sanki birbiriyle konuşan karakterlerin yanındaydım ve onlarla birlikte yaşıyordum herşeyi!
Oyuncu kadrosu, mukemmel senaryosu, her aktorun harika oyunculuğuyla ve surukleyiciliği ile olmeden once mutlaka izlemeniz gereken bir film.

3) Harry Potter Serisi
Her filmiyle beraber buyuduğum, beni bambaşka bir evrene dahil eden, ve bana gore 8 filmden oluşan bu seride bir tane bile kotu film bulunmaması hayatımdaki en ozel seridir. Pek cok seri filmi severim fakat mutlaka en az bir devam filmi oncekinin gerisinde kalmıştır. Bu seride oyle birşey yok. Her filmi birbirinden guzel neredeyse. Ama uyarmakta fayda var. Şu saniye oturup izlemeye başlayıp bitirseniz filmi pek sevmeyebilirsiniz. İlk filminden son filmine kadar her biri ilk cıktığında izleyip her filmiyle buyuyen biri olarak, bu durumun yerini kesinlikle seriyi sonradan izleyip bitirmek tutamaz diyebilirim. Aynı durumla buyuyenler beni anlayacaktır.

Benim ilk uc sıralamam bu şekilde. Sizinkileri de buyuk bir merak ve heyecanla bekliyorum. Teşekkurler.