2 tane film var 8-10 sene once izlemiştim. O zamanlar cok hoşuma gitmişti. Şimdi tekrar izlemek istiyorum ama adlarını hatırlamıyorum. 1. Film texas ( colde olabilir) gibi bir yerde geciyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4 tane filmin kotu adamlar yakalanıp diri diri gomuluyordu. Yıllar sonra bu adamlar sanki hayalet gibi tekrar ortaya cıkıyordu. Bu sucluların icinden 1 tanesinin oğlu oraya goreve gidiyordu galiba. Bu sucluların hepsinin farklı bir ekipmanı vardı. Mesela birinin elektrikli testeresi diğerinin zincir gibi gibi... Daha fazla detay aklıma gelmiyor. 2. Film ise Monopoly tarzı bir oyun oynayan bir arkadaş grubu garip şekilde ordaki oyun icinde nasıl oluyorlarsa gercek hayatta da oyle oluyorlardı. Aklımda kalan 1-2 detay var. Her zamanki gibi filmimizin erkek ve kadın başrolleri bunu fark edip bu durumdan kurtulmak icin birini civiyle bir tahtays cakıyorlardı galiba. Final sahnesinde başrol erkeğin uzerine bir at arabası geliyordu. 1. Film en iyi ihtimalle 10 sene once 2. Filmi 7-8 sene once izlemişimdir.