Bu yazı SPOİLER icermektedir. O yuzden filmi izlemediyseniz konuyu okumadan kapatın sonra kulaklarım cınlamasın. Karakter isimlerini kullanırken film olarak değilde gunluk hayatta hepimizin bildiği gercek isimlerini kullanacağım cunku karıştırıyorum.

Surprizbozan: 1 1) Oncelikle Hugh Jackman her seferinde kendini klonluyor ve her gosteride kendi klonunu olduruyor. Christian Bale ise her gosteriyi kendi kardeşiyle yapıyor yanlış anlamadıysam. Ama Hugh Jackman gosteri yaparken sadece 100 gosteri yapılacak diyor. Bu gosterileri yaparken kendine benzeyen 100 kişiyi mi buluyor? Aslında klonlama falan yok mu?

Surprizbozan: 2 2) Hugh Jackman oldukten sonra hapse giren kişi yani cocuğun babası olan Christian Bale. Bu surec zarfında kardeşi ile yer değiştirip kendisi nasıl dışarı cıkıyor bunu filmde gostermemiş merak ettim.

Surprizbozan: 3 3)Filmin son sahnesinde Hugh Jackman'ı goruyoruz su tankı icinde bu gorduğumuz Jackman'ın gercek Jackman olenin ise klon olduğunu duşundum buradan 2.maddeye bakınca mantıksız gibi geliyor. Bu sayede kendi olumunu izledi ve Bale'nin onun olduğunu duşunmesini sağladı.