Arkadaşlar merhaba. Ben 2004 doğumluyum. Bugun bilgisayarda gereksiz dosyaları silerken ilkokulda okulun bilgisayarından aldığım bir oyun buldum, oyun Nesquik oyunuydu. Kaykayla gevrek sut falan topluyorduk falan. Neyse ben de bir nostaji yaşadım. Sonra aklıma eski cizgi filmler geldi. (2010-2014 arası). Bilen var mı bilmem İri ile Tıfıl vardı (anime olan değil), Balıktronot vardı, Harika İşler Takımı vardı, Nane ile Limon vardı, Ayı Bernard vardı, Ucuzler vardı, Arka Bahcede Bilim vardı, Ramazan Davulcusı, Ramazanda Karagoz ile Hacivat pencerede cıkıyordu, ramazanda bir tane ay programı cıkıyordu. Hikayeler anletıyordu. Sid ile Bilim, Dinozor Kovası ve Dinozor Treni vardı, Şapkadaki Kedi vardı ve Yyumurcak TV'de bir şeyler cizen bir cocuk vardı falan. Lutfen 2010 ile 2014 yılları arasındaki tum cizgi filmlerin adını yazar mısınız? Bir de eskiden TRT cocukta eski cizgi filmleri izlediğimiz bir bolum vardı. Şu anda yok. Bunları ve diğer o tarihteki cizgi filmleri nereden izlerim Turkce olarak? Tum bolumlerini. İndirip saklarım, ileride nostaji yapayım istiyorum. Lutfen yardımcı olun.