İlk 3'lemeyi izledim ve bitirdim. Sonra icimde bir boşluk oluştu. Spider-Man 4 aslında yapımına başlanmıştı fakat yonetmeni olan Sam Raimi bu boyle olmayacak deyip Sony ile goruşup iptal ettirmiş. Zaten son sahneden sonra bir devam edilmesi gerekiyordu. Peter ne yapacaktı? Mary Jane ile evlenecek mi? Devam etmeli fakat May hala daha cok yaşlandığı icin goremeye biliriz. Spider-Man 3 izlemeyenler icin spoiler var gormek istemeyen daha okumasın sadece son cumleyi okusun. Biliyorsunuz son film'in son yarım saat veya 1 saati Venom birleşip Sandman ile Spider-Man kapışıyor. 2v1 iken Peter'i yerden yere vuruyorlar. Sonra babasını Peter oldurdu sanan Harry, Burner veya adı her neyse olan uşağı ona babasının yaralarını temizlerken kendi planoru ile oldurduğu kanıtına varıyor ama bunu Harry'e soylemiyor. 2v1 başlamadan once Peter yardım istiyor ama Harry kabul etmiyor. Ardından Burner geliyor ve babanı Spider-Man oldurmedi o kendi kendisini oldurdu diyor. Harry yardıma gidiyor ve 2v2 olup kapışıyorlar. En sonda Venom Harry'nin babasını planorunu almış ve Spider-Man'i oldurucek iken Harry kendini feda ediyor ve yaralanıyor. Son sahnede ise oluyor. Bundan sonra ne olacak?

Son cumle: Spider-Man 4 gelir mi?