Turk yapımı 3D animasyon olan "Kotu Kedi Şerafettin" sizce yerli bir animasyona gore ne kadar başarılıydı? İzleyeniniz var mı? Goruşunuz nedir? Acıkcası o animasyon filmini genel olarak değerlendirdiğim zaman, animasyoncu olmamama rağmen yine de animasyonda bazı Fizik hataları, kullanılan bazı efektlerin yeterince gercekci olmadığını fark ettim. Mesela animasyonda bazen hareket eden karekterlerin hareketleri, gercekci değil ve cok agresif şekilde hareket ediyorlar. Yani bazı sahnelerde ne yazık ki tam realistik değil gibi gorunuyor. Bu arada karekterlerin ve genel olarak animasyonu yaparken tasarladıkları haritadaki texture kalitesi uzerinde yeterince calışılmamış gibi. Ayrıca bazen karekterlerin bazı yerlerinde, cizgilenme goruyorum. Hani oyunlarda kalite ayarını duşurduğunuz zaman, karekterlerin kenarlarında curukluk olur. Bunun gibi sorunlar da bazı yerlerde fark ettim. Filmi 1080P olarak izlediğim icin hataları fark etmem daha kolay oldu. Sizin bu film hakkındaki goruşleriniz nelerdir? Bu film bircok ulkede farklı dillerde yayınlanmış durumda. Film, 2016 yılında cıktı.

Filmin incelemesini yapan yabancıların birkac videoları;