[vc_row][vc_column][vc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”]BitgetGlobal kripto para borsası Bitget, FTX cokuşunde sıkıntı yaşayan ortaklara, influencer’lara ve profesyonel trader’lara yardım etmeyi amaclayan 5 milyon dolar değerinde Builders Fund ayırdığını duyurdu.
Piyasa bir hafta icinde FTX’in cokuşune tanık oldu. Daha da kotusu FTX, ABD’de iflas koruması icin başvuruda bulunduktan sonra cuzdanlarının saldırıya uğradığını duyurdu. Şirkette kalan fonlar tamamen silindi. Tum sektore zarar vermeye devam ettiği icin bu kaosta kazanan kimse olmadı.
Cok ceşitli durumlar nedeniyle, FTX’in duşuşu kacınılmaz olarak tum Web3 endustrisi uzerinde buyuk bir etkiye neden oldu ve bu krizden en cok platform kullanıcıları etkileniyor. Influencer’lar, profesyonel trader’lar dahil olmak uzere platforma katkıda bulunanlar FTX’in gecmişteki ihtişamına ortak oldu. Ancak, buyuk miktarda varlıkları platformda kilitliyken bu kaostan cok etkilenenler de onlar oldu.
Bitget’e hemen uye olmak icin tıklayın
Bitget, kurucuların kripto dunyasının daha iyi bir versiyonunu geliştirmeleri icin her zaman sağlıklı bir ortam oluşturmaya calışıyor. Vizyonuna uygun olarak Bitget, FTX olayından muzdarip olan iş ortaklarını, influencer’ları ve profesyonel trader’ları desteklemek icin 5 milyon dolarlık Builder Fund ayırdı. Bu iş ortakları, gerekli kimlik bilgileriyle Builder Fund’dan finansal yardım icin başvurabiliyorlar.
Fondan nasıl yararlanılacak? Fona başvuru icin gereken şartlar şoyle acıklandı:
FTX ile partnerlik ilişkisine sahip olmak veya FTX’te son 30 gun icinde 50 bin USDT’den fazla varlık ya da 10 milyon USDT’den fazla aylık işlem hacmi bulunmak Başvuru kriterleri, ilgili şartlar ve koşullar hakkında daha fazla bilgi icin duyuruya goz atılabilir.
Bitget Yoneticisi Gracy Chen, daha once Twitter’da “Mağdur kullanıcılara yardım etmek icin 5 milyon dolarlık bir ‘Builders Fund’ hazırladık. Ayrıca, piyasadaki endişelere karşı bir mesaj iletmek icin bu girişimi başlatmak istiyoruz. Bitget ve diğer bircok aktif kurucu, kripto dunyasını geliştirmek icin hala cok calışıyor. Bu karanlık zamanda guclerimizi birleştirmeli, birbirimize yardım etmeli ve guzel gunleri beklemeliyiz.” acıklamasında bulundu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]