Doktor kalbimde ufurum olduğunu soyledi
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Doktor kalbimde ufurum olduğunu soyledi
-
15-11-2022, 16:14:11Arkadaşlar yaşım 18 size bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. 2 yıl once cok şiddetli bir kalp ağrısı sonucu doktora gittiğimde bana kalbinde ufurum var vesaire dedi. O gun cok rahattım ama o ağrı ben spor yaptığım esnada ortaya cıkmıştı tesaduf mu bilemiyorum ve gecen yıl sınava hazırlandığım icin cok zor bir yıl gecirdim stresler falan. Bu stresi o kadar cok buyuttum ki her zaman kalbim ağrıyacak kalp krizi gecireceğim diye diye icimde surekli bu korkuyu buyuttum. Kendi kendime kafamda belli başlı şeyler oluştursam da hani korkma sadece sınav stresinden oluyor, kafana takma gibi şeyler duşunsem de olmadı surekli aynı şeyler aynı şeyler. Neyse sınav bitti her şey cok guzel sınavım acıklandı sıralamam iyi geldi. Ondan sonraki gun butun stresim bitti diye spor yapmaya karar verdim ve aklıma bir anda surekli yine ağrıyacak duşunceleri gelmeye başladı aileme soylemeye de korktum cunku boyle şeyleri soyleyince onlar da korkuyor surekli icimde birikti birikti ve bugun artık yaşanılmaz bir noktaya geldi. Ailem normalde cok anlayışlıdır ama surekli soylemeye korkuyorum. Arkadaşlar bana bir akıl verin artık cunku cok zor bir durumdayım hicbir şey yapasım gelmiyor. Sebebini hic bilmiyorum ama aileme soylemeye cidden cok korkuyorum ama boyle boyle de icimde cok fazla birikiyor ve dayanılmaz bir noktaya geliyor.