Duşuk tansiyonun altındaki yatan sebep ne olabilir? Bağırsak rahatsızlıkları icin hangi doktora başvurulmalı? Bugun artık tum umutlarım bitti gibi bir şey forumda da yazmış ve yaşamış olduğum olayın cozumunu bulamıyorum: Bağırsak sağlığından dolayı aniden gelen kotu his gitmediğim doktor kalmadı cidden. Norolojisinden kardiyolojisine ve her seferinde hicbir şey cıkmıyor, doktor psikiyatriste gitmemi...
Durduk yere el titremesi Rahatsız olmaya başladım bu durumdan ne yapabilirim norolojiye gittim emar icin randevu verdiler.
Yoruldum gercekten yoruldum Mutlu olamıyorum gulerken bile keyif alamıyorum hayatta yapatığım her şeyi yağmam gerekmiş gibi yaşamaktan cok sıkıldım. Artık eskisi gibi bende mutlu olmak istiyorum ama olmuyor gercekten cok sıkıldım. Umudumu kaybetmemeye calışıyorum artık bir cozum yolu gerekli en son care norolojiye gittim...
Huzursuz hissetmek Bu aralar kendimi cok huzursuz hissediyorum eskiden daha mutluydum daha cok gulup daha fazla keyif alabiliyordum artık alamıyor gibi bir şeyim kendimi gulmek icin zorluyorum. başkalarının gulduğu şeye onlar kadar zevk alamadığımı iliklerime kadar hissediyorum ve bu huzursuzluk hala devam ediyor...
El titremesi icin nereye gidilmeli? Evet, arkadaşlar bugun yine işime gucume bakmaya devam ediyorum bu aralar gecmeyen bulanık gorme ve odaklanamama sorunu cok var bende (yaklaşık 1. 1.5 aydır) uykuma beslenmeme en iyi sekilde devam ettirmeye calışıyorum bugun nobetcyken sınıflara duyuru yapmaya gittigimde sevdiğim bir hocam bana...
Damar atması icin hangi bolume gidilmeli? Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
Cok yoruldum Yaşadığım şeyin beni etkilemesinden ve benim hayat kalitemi ciddi bir şekilde etkilemesinden ve bunun hÂla devam ediyor olmasından cok yoruldum, artık eski hayatına geri donmek istiyorum, kaliteli ve sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum. Kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum ama olmuyor...
Surekli yorgun hissetme ve sporda verimsizlik neden olur? Merhaba yaklaşık 2 haftaya yakındır bu şekilde hissediyorum 9-10 saat uyuyorum yine de kendimi zinde hissedemiyorum sırf bu yuzden bayağıdır spor yapamamıştım bugun yapayım dedim ama bayılıcak gibi oldum sizce bunun sebebi nedir? Bunların oncesinde korku duygusunu biraz fazla yaşamıştım bu da...
Hicbir şey yapasım yok Bu aralar bu hissi cok defa yaşıyorum gunumun coğu evde geciyor arada meditasyon spor gibi faydalı şeyler de yapıyorum ama sıkılıyorum daralıyorum hicbir şey yapasım gelmiyor. Bazen gunlerimi cok boş geciriyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Uyku duzenim de duzgun değil sabah 6 gibi yatıyorum.
Bıkmak Yaşadığım psikolojik hastalık yuzunden diğer insanlar gibi keyif alamamaktan, onlar gibi olamamaktan mutsuz olmaktan, soğuk bir insan hissi yaratmaktan bıktım daha ileri giderse hepten karakterimi etkileyecek bu rahatsızlık. Neyse size icimi dokmek istedim biraz.
Duygu durumunun cok kotu olması Başlıkta da gormuş olduğunuz gibi 3 aydır kotu hissediyorum, bazen cok daha kotu gunlerimde oluyor. Duygu durumum birden cokuyor ve bir şey yapmak icin bir isteğim olmuyor ve herhangi bir işten zevk de alamıyorum. Konuyla ilgili randevu da aldım. Bunun dışında ne yapabilirim onerisi olan var mı?
bipolar olabilir miyim?
Her şeye tamam diyorum da bu durumun bipolara kadar gitmesi ve benim şu an ilac kullanmak zorunda olmam cok zoruma gidiyor, sizle bunu paylaşmak istedim cunku buralara kadar gelmenizde emeğiniz cok, teşekkur ederim yardım eden etmeye calışan, yardım eden herkese.