Merhaba. Aklınızdaysa daha once boyle bir rahatsız edici durum ile ilgili bir konu acmıştım. Şimdi nereye gidersem gideyim doktorlar bir şeyin yok diyor ama surekli de ağzıma akıyor burunun yukarısından ağızıma sıvı bir madde akıyor ve bu durum gercekten rahatsız ediyor. Duşunun otobus'te gidiyorsunuz ve otobus şoforune herhalde durdur tukureyim demeyeceksiniz. Gercekten rahatsız edici durum. Grip olduktan sonra yeşilleşti. Sarı ve yeşil bir renk benzeri bir sıvı. Bazen normal sıvı olarak şeffaf akarken, bazen de grip olduğum zamanda sarı akmakta. Sanki bir yumurta sarısı gibi bir şey. Ama daha da sarı değil yani. Şimdi bizim koyde ve Almanya'da calışan iyi bir doktor var. Gercekten onun dediğini yapmadım. Ama Baku'de gitmediğim yer kalmadı ya rahatsız oluyorum. Sanki ağızımda burundan gelen sıvı akan hissede cehennem azabi gibi birisi sanki boğazımı yırtıyor. Onu tukurmek zorunda kalıyorum. Tukurduğum zaman dediğim gibi sarı sıvı duşuyor ağzımdan. Tuzlu su, caydikeni yağı, burun spreyleri yaptım. 15 tane antibiyotik iğnesi de yaptırdım. Ama bu doktor dediğim doktor sabahtan bu antibiyotiklere başlayacak. Tam olarak cocuk dozu olduğu icin o iğnenin tam olarak 60 tanesi bana yapılmalı ki, o sıvıyı orada durduralım. Artık bıktım ya doktarlar rontgen de yaptılar hatta 3 kere. Diş apsisi okudum İngiliz'lerin sitesinde ama sanmıyorum. Dişim olsa boyle yapmaz dişim de ağrır diye duşunuyorum ama ilginc yani kimse derdimi bulamıyor. 2018 yılında oksuruk ile başladı bu. 2020 yılında sanırım biraz başladı daha sonra 2021 yılı ortalarında sonlarında tam hatırlamıyorum ama kesin 2 yıldır bu durum rahatsız ediyor beni. Ne diyorsunuz antibiyotik bunu durdurur mu orada?

Ayrıca akıntı surekli aynada baktığımda ozellikle sabahları kalktığımda aynada bakıyorum sanki şelale gibi duşunun akıyor ve bir soğuk hava olduğunu duşunun akmış ve donmuş oylece kalmış. Ben ne diyorum biliyor musunuz?

Ozellikle kalın yazmamın sebebi bu alan onemli bir alan olduğu icin kalın yazdırdım. Şimdi antibiyotik yaparsa ya iltihap kalarsa orada. Cunku doktor dediki onu kurutacağım artık akmayacak gidecek diye. Ne kadar doğru sizce bu? Ne duşunuyorsunuz caresizim. Ne olursunuz yardımcı olun. Bu konuda.

Doktor Almanya'da bir lubya isimli bir kadının benim yanıma geldi ve durumunu anlattı diyor. Bende dedim nedir durum diye. Diyor ki, bana dedi ki, akıntı var ağızıma iltihap akıyor diye. Tamam ben de şu an bir şey yok dedim sende ama tukurmuyorsun diye. Doktor lubya isimli kadına soylemiş bunları. O da demiş ki, bir otobuste bir de siz konuşur iken hepsini yuttum diyor. Doktor da AAA... Demiş. Sorun değil dışarı cıkıp tukurebilirdin demiş. İşte doktor durum bu 80 tane o dediğim iğne ile kadını iyleştirmiş.

Bu kadar yazmazdım bu durumu ama durum ciddi ki, yazdım. Durmak bilmiyor ya surekli boğazımı temizlemek zorunda kalıyorum. Hatta İran'li doktora da gittim Baku'de. O bana herkeste akıyor zaten yut dedi!

Mide reflusu dedi ama ilgisi bile yok! Boş boş yazdı ilaclar gonderdi eve. Ama bu dediğim doktora o doktordan cok fazla guvenmekteyim.

Sarı olan sıvı bu arada burundan doktuğum caydikeni yağı. Onunla karışarak gelen o beyaz sarı olan sıvı.

Dosya Ekleri 1667333252336.jpeg 55,6 KB · Goruntuleme: 33