Hasta bir kedi elimi ısırdı
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Hasta bir kedi elimi ısırdı
-
15-11-2022, 16:04:33Direkt konuya gireyim. Calıştığım dukkanın arkada bir alan var ve yuksek duvarlar ve duvarların bitiminde ise teller var. Buraya yavru sayılabilecek bir kedi duşmuş sanırsam. Ben bu kedinin miyavlamaları cumartesi gunu duymuştum ama oraya cıkan kapıyı acamadım. Bugun patronuma soyledim kapıyı actı ve kedinin peşine duştum. Niyetim alıp yukarı kaldırmaktı oradan da yolunu bulur zaten. Ben kedinin hasta olduğunu bilmiyordum kediye bir de baktım ki salya sumuk mahvolmuş halde ayrıca korkuyor tıslıyor. Cesaret toplayıp kucakladım ama yukarı kaldırırken bayağı guclu şekilde ısırdı ve tırmaladı. Kediyi istediğim yere ulaştırdım bunlara rağmen daha sonra elimi sabunlayıp yıkadım, pecete ile sardım ve gune devam ettim. Saat 16:30 civarlarında iyice parmağım (ısırdığı serce parmağı) şişmeye başladım ve işten izin alıp hastaneye gittim. Kuduz aşısı vuruldu ve bu aşı 4 doz imiş diğerleri ileriki tarihlerde. Şimdi biraz kuduzu araştırdım vs ve icime bir korku duştu. Kedi hasta olmasa bu kadar dert etmezdim aslında beni bu korkutuyor. Dediğim gibi ilk dozu oldum bu saatten sonra bir problem yaşama ihtimalim var mıdır sizce?