Sorunu ozet geceyim; kalbim dediğim gibi yuksek hızlarda calıştığını duşunuyorum. Oturma durumunda ve dinlenme anında 80-90 altına neredeyse hic bir zaman duşmuyor. Yurume esnasında 110-120 civarına kadar cıkıyor. (Gayet sakin bir şekilde yuruyorum ve yokuş yukarı cıkmazken.) Şimdi asıl beni tedirgin eden yere gelelim. Yokuş yukarı cıkarken, bazen uzun sure yururken ve herhangi bir iş yaparken (biraz ağır işler denebilir.) Atış hızı 140-160 a kadar cıkıyor ve bu hıza cıktığı zaman birkac dakika sonra yorulmadığım halde aşırı şekilde terlemeye başlıyorum ve hemen sonra kalbimde hafif bir ağrı meydana geliyor. Bu değerleri akıllı saatlerde kayıt ettim. Samsung Galaxy Watch kullanıyorum ve birkac kere sağlık uyarısı bile aldım. Bircok saatte test yaptım acaba yanlış mı gosteriyor diye ama doğruymuş. Doktor bir şeyin filan yok diyor. Terlemeden sonra hafif ağrı yapması dışında bir sorun olmadı şimdiye kadar. Sizce normal mi boyle olması? Sizin de goruşunuzu almak istedim yanıtlar icin teşekkurler şimdiden...