Meslek Secimi
İş ve Kariyer0 Mesaj
●3 Görüntüleme
-
15-11-2022, 11:11:34Genel olarak coğu şeye yeteneğim var, daha onceden kendi yazıp belli bir yere kadar ilerlettiğim UE4 ile yaptığım oyun, arkadaşımın cizimlerini benim hikayesini ustlendiğim mangamız, insanlarla konuşma yeteneğim ve fazlasıyla ozguvenim var. Sohbetini sevdiğim insanları bir araya toplayıp belirli ortamlar oluşturabiliyorum. Yeni tanıştığım birisi veya bir grup ile bir anda sohbete girip kendimi gosterebiliyorum. Tarihe ilgim var erken ve gec orta cağ konusundaki coğu efsaneyi kulturu dinlerin gidişatını Batı Roma, Bizans, Anglo Saxonlar, Vikingler, Turkler, Moğollar'ı araştırmayı ve incelemeyi seviyorum. Her dile ilgim var, eğitimini almadan bircok dili anlayabilecek seviyedeyim ama konuşamam. İngilizcede kendimi geliştirip onumuzdeki yıl icerisinde TOEFL ya da IELTS'e girmeyi duşunuyorum, resime ilgim var ve belli bir seviyede genel olarak anime tarzı da olsa cizim yapabiliyorum. Yurtdışında ozellikle bir ulke belirtmem gerekirse son haberlerden gorduğum kadarıyla 2021 - 2023 yılı arasında cok fazla gocmen kabul edeceklerini soyledikleri ve yaşam şekillerini az cok araştırıp en cok ilgimi ceken ulke olduğu icin Kanada'da okumak istiyorum. SAT'ye hazırlanıyorum ve hayatımı duzgun şekilde ilerletmek istiyorum şimdi her şeyin otesindeki sorunuma geleyim: Ben sabah belli bir saatte kalkıp bir yere calışmaya gitmek istemiyorum, işimin ne olacağı cok onemli değil cok fazla şeye ilgim ve yeteneğim var ama meslek seciminde surekli kafam karışıyor. Son birkac gundur bu konuda kafa yoruyorum ama aklıma bir şey gelmiyor mimarlık duşunuyorum fakat emin değilim luks istemiyorum rahat bir yaşam istiyorum.