Merhabalar, Sahibinden.com'da bilgisayarımı satışa koymuştum ve bugun birisi yazdı. Gonderim olarak sadece kargolayabilirim demiştim ve bu yuzden sadece param guvende sistemi ile gonderim yapmama izin veriyor site. Benim icin son derece kritik bir sorun var, bildiğim kadarıyla param guvende sisteminde alıcıya urunu gonderiyorum, alıcı beğenirse hesabıma para yatıyor. Ben urunu gonderince alıcının zarar verip geri gonderme ihtimali ya da kacma ihtimali var. Bu olursa ben ne yapacağım? Anladığım kadarıyla bu sistemde satıcının yararına hicbir şey yok.
Sizce ilanı duzenleyip İstanbul ici elden verebilirim yapayım mı? Yazan kişinin nerede oturduğunu da bilmiyorum. Ve ben ilan acıklamasına pazarlık yoktur yazmıştım ama adam bana son fiyat ne olur yazdı ve 500TL indirim yapabilirim sanırım. Ama indirim yaptığımda "pazarlık yoktur yazmıştı şimdi indirim yapıyor" diye şikayet etmesin?
Cihazıma bir şey olmasını istemiyorum, nasıl guvenli bir şekilde gonderim yapabilirim? Daha doğrusu param guvende benim icin riskli mi?
Sahibinden.com param guvende ile urun satılmalı mı?
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Sahibinden.com param guvende ile urun satılmalı mı?