Merhaba arkadaşlar tam 14 gun once elime gecen Ryzen 5 1600 AF icin değerli forum uyelerinin kıymetli tavsiyeleri uzerine RTX 2060 aldım. Almadan once tabii darboğaz hesapladım, bmarklar izledim. Warzone'da +100FPS alanları gorunce heves edip krediyi cektim aldım ama kartı bir taktım... microstutter. FPS iyi ama oyun kasıyor. 100FPS olsa bile 30 FPS oynuyorum resmen. Ben de sorunu cozemeyince bu (sorunum konudakiyle aynı değil şu an) konudaki arkadaşları dinleyip sucu işlemcide buldum ve iade talebi actım cunku internetten alınan her urun icin 14 gun koşulsuz iade imkanı var. Adamlar bana "acılmış urunu almayız" yazan maddeleri cevap olarak kopyala yapıştır yaptılar. En son dedim ki "kesin bir cevap verin evet ya da hayır." cunku son gundu ve hayır cevabını alırsam e-Devlet'ten tuketici hakem heyetine başvuracaktım. Gonderin inceleyelim dediler ama son gun diye oyalıyorlar mı yoksa iade alacaklar mı? Ha bir de kutunun ustundeki barkodlu stickeri yırtmak zorunda kaldım cunku tek parca sokulmedi, o sıkıntı cıkarır mı?

Daha cok ayrıntı isteyen icin SS'ler;

Dosya Ekleri 1.PNG 53,9 KB · Goruntuleme: 41

2.PNG 48,9 KB · Goruntuleme: 38