Beyler bu magazadan rica ediyorum alisveris yapmayin. Iceride bulunan, teknik serviste calisan arkadastan tutun da cogunu taniyorum. Muhabbet etme sansim oldu hepsiyle. Urunu satana kadar sizinle ilgilenirler, sattiktan sonra asla yuzunuze bakmazlar. BenQ XL2411 ve BenQ RL2455HM iki monitor aldim bu firmadan ayri tarihlerde. BenQ XL2411 tam 3 kere servise gitti, degisti. Hatta rapor aldim, magazasina gittim sahibinin gozu onunde kutudan actik cikardik. Sorunlu cikti, baska kutu actirmadi. Gozlerini tamamen para burumus teknolojiden anlamayan, musterisini kucuk goren bir firma. Teknik servise veriyorum, her verdigimde 2 ay kaliyor orada. Tam 6 ay yatti BenQ XL2411. BenQ RL2455HM geldigi gun bundan 6 ay once yani. Kutudan cikardim, kurdum felaket ghosting yapiyordu her seyin arkasinda iz kaliyordu. Aradim konustum asla degisim iade yapamayiz dediler. Servise verin rapor ile gelin dediler. Servise verdim 2.5 ay sonra servisten rapor aldim. Yeni monitor vermediler ve hediye ceki verdiler. 2.5 ayda dolar yukseldi 781 liralik monitor oldu 1.000 kusur lira. Ben bunlarla daha fazla ugrasamadim hakem heyetine basvurdum bugun sonuc gelmis beni hakli bulmuslar. Ilginc olan durumsa firmanin savunmasi, ben asla onlarla iletisime gecmemisim onlardan habersiz teknik servise gitmisim. Kulliyen yalan bin defa aradim, konustum rica ettim.

Boyle para kazanilmaz, insanlarin hakkini yiyerek yalan soyleyerek. Durust olmak herseyden onemlidir, musteriye deger vermek kazandigin paradan daha onemli olmasi gerek bence. Gerekli fotograflari gun icerisinde buraya yukleyecegim. Asla alisveris yapmayin arkadaslar. Daha oncesinde Sennheiser GSP 350 kulaklik aldim, sag tarafinda icinden sesler geliyordu yine degisim iade yapmadilar.

i7 7700 alacaktim bir ara burdan kasami goturdum biraktim, geldigimde kasama i7 6700 takmislardi. Sordugumda ikisininde performansi ayni bir sorun olmayacagi soylenmisti. Ilk yasadigim sorunlarda satista bir arkadas vardi o ozur dileyip baya mahcup olmustu ama iade degisim olmadiktan sonra neye yarar. O olmasaydi bir daha alisveris yapip bu sorunlari yasamazdim.

Beyler ben cok cektim siz cekmeyin, bunun gibi firmalarin bu piyasada para kazanip barinmamasi gerekiyor bence. Bir monitor parasini 6 ay sonra hakem heyeti sayesinde alacagim. O da ne zaman yatacak bakalim. Firmanin ayipli urunleri kasitli sattigini dusunuyorum veya yenilenmis urun felan satiyorlar. Bu kadar sorunlu parca ayni magazada olamaz.