Sizlere yaklaşık 5 gun once İnventus Bilgisayar uzerinden aldığım sistemimi, alışveriş memnuniyetim hakkında konuşacağım.

Oncelikle sistemi 26.10.2018 20:23:48 tarihinde sipariş verdim. Tabi araya resmi tatil girince kargoya verme suresi biraz uzadı ama. Siparişin onaylanması 1 gun surdu ve 30.10.2018 - 16:59 tarihinde kargoya verildi. 01.11.2018 - 11:26 tarihinde ise kargo elime ulaştı. İnternet'te Yurtici Kargo ile ilgili cok olumsuz yorum okumama rağmen kargoyu evime kadar getirdiler. (3 adet kargo toplam 44 kilo).

Montaj hizmeti istemiştim ve ekran kartı haric diğer parcalar yerleştirilmiş olarak geldi. Ekran kartının ayrı gelme nedeni hasar gormemesi icin. Diğer artan kuruları, parcaları, vidaları garanti belgeleri hepsini gondermişlerdi. Ekran kartı kutusunda geldiği icin ekstra iki kat baloncuklu kopuk ile sarılmıştı. Kasa ise yandan iki adet kopuk ve etrafı baloncuklu kopuk ile sarılmıştı.

Yaptıkları kablolama cok hoşuma gitti gayet duzgundu. Sadece onden değil kasanın arka kapağını da acınca ne kadar ozenli yapıldığını anladım. Resimleri yarın ekleyeceğim. Hem satış oncesi hemde satış sonrası gayet ilgili davrandılar. Buradan tum İnventus calışanlarına teşekkur ederim.

Topladığım sistem;