Evet arkadaşlar RTX 2080 almak istiyorum. Kara Cumaya yakın alırım. Turkiye fiyatları 7 bin TL civarında fakat amazondan vergisi ile yaklaşık 965 dolar yani şuan ki kur ile 5.675 TL civarında. Fakat ne kadar guvenli? Kargo nasıl olacak? Sonucta ilk kez sipariş vereceğim ve internetten yapacağım en pahalı alışveriş olacak haliyle. Ve bunu yurtdışından yapmak beni biraz caydırıyor ama fiyat farkı nedeniyle kararsız kaldım.
Bu para dışında başka bir şey odemeyeceğim değil mi ? Yok PTT'ye para vereceksin falan muhabbeti de vardı. Lutfen biri atıyorum "x" sorusunu cevapladıysa altına "doğru soylemiş arkadaş" vs yazmayın da "y" sorusunu cevaplayın. Forumda surekli oluyor bana 2 soru soruyorum aynı başlıklar altında sadece birini cevaplıyorlar. Lutfen sadece sonu soru işareti ile bitenleri cevaplayın.
Urun linki:
https://www.amazon.com/GIGABYTE-GeForce-WINDFORCE-Graphic-GV-N2080WF3OC-8GC/dp/B07GJ3Z8W2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1538405125&sr =1-3&keywords=2080&dpID=41Fq%2BLD62NL&preST=_SX300_QL 70_&dpSrc=srch&th=1
Amazon.com'dan RTX 2080 alınır mı?
Dijital Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Amazon.com'dan RTX 2080 alınır mı?