ASUS Gaming notebook cihazimi garantiye gondermek icin pazartesi gunu ASUS RMA sitesinden oluşturdugum onarım talebimin onaylanmasıyla kargo işlemlerinin hızlanması icin salı gunu UPS Kargo ile iletişime gectim. Kurye rezervasyonu ASUS tarafından oluşturulmadığı icin muşteri temsilcisi urunun alınması icin kurye rezervasyonu oluşturdu. Gun sonuna saat 6 oldu gelen giden yok. Bugun sabah saat 10:30'da arıyorum, konuştuğum bayanın sesi robotik geliyor mikrofonunda sıkıntı var herhalde tam anlayamadığımdan pek anlayamadım ama iletildi vs. dedi. Saat 13:30 oldu hala gelen giden yok, tekrar aradım dun oluşturduğum rezervasyon yoğunluktan iptal edilmiş. Tekrar rezervasyon oluşturulmuş zaten ve saat 12:55'den sonra alınmasını istemişsiniz diyor. İcimden "hayda, yandık." dedim. Arac yonlendirilmiş alınması icin diyor. Nereden geliyor dersek demirtaş'tan geliyorlar. Gelin gorun ki yıldırım ile demirtaş arası nereden baksanız aracla 30 dakika anca. Saat 6 oldu hala gelen giden yok. Yarın sabah gene arayacağım yine gunluk rezervasyon alınacak. Ya en sonunda parasını odeyip yurt icinden gondereceğim kargoyu İstanbul/Uskudar'a ya da UPS'in demirtaş şubesine operasyon yapacağım. Muşteri hizmetleri ilgisiz arac yonlendirilmiş cevabı vermekten başka bir şey yapamıyorlar. İletişime gecip aciliyet bildirir misiniz diyorum acilen ihtiyacım var cihaza en kısa surede gitmesi gerek diyorum. Hala bana arac yonlendirilmiş bir şey yapamam diyor.
Aynı şekilde sorun yaşayıp cozebilen varsa yaşadıklarını paylaşabilirse memnun kalırım.
UPS Kargo kurye rezilliği
Lojistik - Kargo0 Mesaj
●67 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Lojistik - Kargo
- UPS Kargo kurye rezilliği