İkinci el bir urun aldım ve satan kişi Aras Kargo ile gondermiş. Urun 30-11-2021 tarihinde kargolandı ve 02-12-2021 tarihinde gelmesi planlanıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 01-12-2021 tarihinde Adana'ya geldi. Ertesi gun dağıtıma cıkar ve alırım diyordum ama olmadı. Aras Kargo urunumu gezdirmeye cıkarttı.

Normalde urunun Altınkoza şubesine gelirdi ve gun icerisinde teslim edilirdi ama urun Atikop şubesine gitti. Varış merkezi hatası dedi ve evime daha uzak olan Barkal şubesine gitti. Barkal şubesine gittikten sonra varış merkezi hatası deyip tekrar Atikop şubesine gitti. Tekrar varış merkezi hatası deyip Atikop şubesine gitti. Tum bunlar 02-12-2021 tarihinde oluyor. Aras Kargo Atikop şubesini aradım ve kargomun durumunu oğrenmek istedim. Bana adres sordular ve o adrese Altınkoza şubesi bakıyor dediler. Kargom o şubede gozukuyordu. Bunun uzerine Altınkoza şubesini aradım ve kargomun Atikop şubesinde olduğunu soylediler. Tekrar Atikop şubesini aradım ve kargomun Altınkoza şubesine doğru yolda olduğunu soyledi. Ertesi gun oldu ve hala yolda gozukuyor. Bir şubeden diğer şubeye aynı gunde gidemiyor mu? Aynı gun icerisinde bir suru şube gezdi ama doğru şubeye gelince bir turlu gelmedi.

Yanlış şubeye gitme nedeni ise yanlış anlamadıysam apartmanı başka mahallede sanmaları. Aynı isimde başka apartman varmış ve mahalleye bakmadan yonlendirilmiş galiba.

Genel olarak sevdiğim bir kargo firması ve telefon ettiğim zaman cabuk ulaştım ve ilgilenmeye calıştılar.
Konuyu bu durum garip geldiği icin actım. Buna benzer durum yaşayan var mı?