İtopya.com sitesinden 06/08/2021 22:48:03 tarihinde aldığım hazır sistem 11.08.2021 14:11 tarihinde elime ulaştı.
Oturduğumuz binada COVID19'lu bir ailenin olmasından dolayı kurye teslimatı bina dışında gercekleştirdi.
Eve gelip kutuyu actığımda kasanın tamamen kırılmış olduğunu gordum hemen arıza kaydı acmak icin once İtopya'yı aradım.
Ardından mail ile kasanın fotoğraflarını attım bana UPS Kargo ile irtibata gectiklerini soylediler. UPS Kargo'yu aradım adıma bir işlem acılmış araştırma yapılıyormuş.
Ben dedim ki "Bana kurye gonderip tutanak tutmadan, urunu gormeden neyin araştırmasını yapıyorsunuz?" 48 saatlik tutanak tutma suresi gecmiş bulunmaktadır.
Defalarca aramama ve gayet kibar konuşmama rağmen hala geri donuş yapılmadı anlamadığım illa işimizin cozulmesi icin argo kelime kullanıp tehdit etmemiz mi gerekiyor? Şimdi ben bu surecte nasıl bir yol izlemeliyim? Kac gundur tutanak tutacak olan kurye gelmedi. Hafta sonu calışmıyorlar zaten boyle bir rezillik olur mu ya? 15.020TL'ye aldığım bir urunu kullanamıyor ve ustune bir dunya uğraşmak zorunda kalıyorum. Kendim pratisyen hekimim ve devamlı nobetlerim oluyor. En son care cozulmezse Pazartesi gunu once tuketici mahkemesine başvuracağım ardından savcılığa suc duyurusunda bulunacağım. Boyle bir şey başına gelip nasıl bir yol izlediğini veya fikir verebilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
İtopya.com'dan aldığım hazır sistemim UPS aracılığıyla parcalandı
Lojistik - Kargo0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Lojistik - Kargo
- İtopya.com'dan aldığım hazır sistemim UPS aracılığıyla parcalandı