UPS Kargo rezaleti
Lojistik - Kargo0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Lojistik - Kargo
- UPS Kargo rezaleti
-
15-11-2022, 02:21:49Her şeyin başladığı gun. 9 Haziran carşamba gunu. Bilgisayarımı garantiye tamir icin gonderecektim. Firmanın UPS Kargo ile anlaşması olduğu icin onlara teslim ettim. Lanet olsun verdiğime ama son pişmanlık neye yarar. Aradan 3 gecti ve hicbir ses gelmedi garantiye gittiğine dair. 3. gun aradım UPS muşteri hizmetlerini durumu izah ettim ve kadın bana size ait bir kargo goruntuleyememekteyim dedi. Muşteri temsilcisi bu konu hakkında şikayet talebi oluşturdu ve bana size haber vereceğiz dediler. Ardan neredeyse 20 gun falan gecti ama ben o sure zarfında her Allah'ın gunu aradım. Bozuk plak gibi aynı şeyler soylendi ve avukatıma bu durumu bildirdim bir de o konuştu ve dava korkusundan direk bulundu. Artık tam rahata erdik derken ikinci şok capraz barkodlama nedeni ile benim bilgisayarım başkasının adına başka bir bilgisayar firmasına gidiyor ve orası haliyle kendi urunleri olmadığı icin o kişini evine gonderiliyor. Teslim alan kişi benim telefon numaramı arayarak bu konuyu bana izah ediyor. Ve tesadufe bakın ki bu beceriksiz UPS elamanları karşı tarafında bilgisayarını kaybetmiş. Ve bu olayın cozulmesi icin de 1 aydan biraz fazla gun kadar surekli uğraştık en sonunda bu olayın cozulmezse dava acılacağını ve gerekli tum mercilere başvuracağımızı soyledik ve 1 hafta icinde bu olayı kapattık. Yani yine dava korkusu olayı cozmemize yardımcı oldu. 2 ay on gun suren bu macera bana guzel bir ders verdi. Bu saatten sonra gunahımı vermem dolandırıcı pisliklere.