İyi gunler. Bundan sekiz gun once bir tane uzatma kablosu siparişi verdim, iki tane urunle beraber. Bu urunlerin hepsini Amazon'dan aldım ve bunlardan ikisi "Kolay Gelsin" adlı bir kargo şirketi tarafından bana bir gun sonrasında ulaştırıldı. Fakat tahmin edin hangi kargo şirketi urunumu bana ulaştırmadı?
Benim olduğum yer coğu kargo şirketinin "uzak" diye- ciddi ciddi kargocuların sebebi bu, kargocuların- tanımladığı bir yer. Fakat buna rağmen PTT ve Kolay Gelsin gibi firmalar buraya gelebiliyor ama ne hikmetse MNG buraya doğru duzgun kargo getirmiyor. Perşembe gunu şubeyi aradığım zaman oradaki yetkili bana "Cuma veya Cumartesi gunu urun elinizde olur." dedi. Fakat bu sabah urunumu kontrol ettiğimde "Devir" durumundaydı. Şubeyi tekrar aradığımda başka bir yetkili bana "Olduğunuz yere gidecek kuryemiz yoktur, urunu gelin alın." dedi. Ben de doğal olarak boyle bir şeyin olmayacağını kendisine soyledim. Bunun uzerine kargoyu bana daha yakın olan bir yere yonlendirdik, amacım oradan almak.
İşler bundan sonra biraz daha aptalca bir hale geldi. Oradaki "hanımefendi" cok bilgili bir şekilde (!) bana "Urunun teslimatını daha onceden konuştuğunuz birim yapmaktadır." dedi. Kadına durumu defalarca ve tekrar tekrar anlatmama rağmen hicbir şekilde olayı anlamadı ve telefonu yuzume kapattı.
Esas sacma olan durum şu: Onceki birimdeki gorevli bana urunu pazartesiye kadar almazsam urunun iade edileceğini soyledi. Fakat daha sonrasında diğer şubedeki kadını aradığımda da bana urunun dağıtıma cıkmadan hicbir şekilde urunun iade edilmeyeceğini soyledi. Sıkıntı şu: İkinci birime gelen urunler hicbir şekilde buraya gelmiyor yani dağıtıma cıkmıyor. Bu durumda urunun durumu ne olacak diye sorduğumda hanımefendi bana ciddi ciddi "Ben ne bileyim?" dedi...
Daha sonrasında da durumu MNG'nin genel cağrı merkezine anlattım fakat oradaki "hanımefendi" cok daha bilgili (!) biri cıktı. Kadın bana "Urun yarın elinize ulaşacaktır." dedi ancak dediğim gibi, bulunduğum yere o şubeden hicbir şekilde kargo gonderilmiyor.
Şimdi arkadaşlar, sizlere iki tane sorum olacak. Bunlardan birincisi şu: Urun şu an, ilk konuştuğum birimde ve "Yolda." olarak gozukmekte. Bu urun yarın kararlaştırdığımız yere gelir mi? Yani diğer şubeye.
İkinci sorumsa şu: Ben bu birimleri nereye ve nasıl şikayet edebilirim? Benim dışımda bir suru insan bu durumdan şikayetci ve yıllardır- benden once de- durum hep boyleymiş.
Buraya kadar okuyan herkese teşekkur ederim ve umarım yardım alabilirim.
Ekleme: CS:GO vs. Valorant yazsaydım daha cok goruntulenirdi sanırım...
İkinci ekleme: Bugun kargoyu mecbur gidip kendim teslim aldım. Yardımınız icin fazlasıyla teşekkurler (!) Technopat Kids!