Bugun inanılmaz derecede tuhaf bir gun oluyor. Ben bundan yaklaşık 3 hafta once oculust Quest 2 gozluk satın almıştım fakat kargom cok gec kargolanacağı icin siparişimi iptal edip paramı geri aldım. Ucret iadesi geleli 1 hafta oluyor fakat bugun tuhaf bir mesajla sanırım gozluğu iptal ettirmeme rağmen adresime kargoladıklarını oğrendim ve telefonumda bugun gun icerisinde teslim edileceği yazıyordu. Bende tum aileye bir şey sipariş ettiniz mi diye sordum ve hic kimse bir şey sipariş etmediğini soyledi. Ben de gelsin, gelince geri yollarım diye beklemeye başladım. Daha sonra kargo sorgulama uzerinden kargomu kontrol ettiğimde, kargonun saat 18:30'da teslim edildiğini yazan bir mesaj gordum. Bu nasıl mumkun oluyor acaba? Teslim alan kişiyi de tanımıyorum, bu sokakta oyle birisi olduğunu da pek sanmıyorum. Şimdi bir de teslim alan kişi, kargonun kutusunu vs. de acarsa muhtemelen benim başıma patlayacak... Bunlar nasıl boyle gorgusuzce işini yapıp nasıl benim kargomu kontrol etmeden başka birisine teslim edebiliyorlar? Yarın muşteri hizmetlerini arayıp kargomu geri isteyeceğim. Başka ne yapmalıyım oneriniz var mı?