Evet dostlar, Aras Kargo ile 1 haftadır yaşadığım sorunları size anlatmak istiyorum; siz de Aras Kargo tercih etmek gibi bir hataya duşmeyin.
8-9 Mayıs'ta Trendyol'dan buyuk bir yaz alışverişi yaptım. Klavye aldım, 7 parca kiyafet aldım, kişisel bakım urunleri vs.
1000 TL uzerinde alışveriş yapmışımdır, bazılarını kendi hesabımdan bazılarını arkadaşımın hesabı uzerinden aldım kuponlardan dolayı ama hepsi aynı yere aynı kargoyla geliyor nasıl olsa.
2-3 urun MNG ve PTT Kargo ile gelecekmiş, sipariş ettikten tam 2 iki gunde geldi. Şaşırdım cunku oturduğum yer yazlık bolge.
Aras Kargo ile gelecek kargolarımın bir tanesi 12 Mayıs tarihinden beri yolda, diğer kargolar 15 Mayıs tarihinden beri aktarma merkezinde gozukuyor. Başka bir bilgi alamıyorum.
Bayram var, kapanma var diye dert etmedim gelir dedim, gunler gecti ama hicbir guncelleme yok. Bir kargo 8 aktarma merkezinde olamaz diye duşunerek Aras canlı desteğe bağlandım. Teslim suresi gecti gelmedi, bilgi alamıyorum vs. yazdım ve aldığım cevap “Ben bilmem, 3. tarafla bilgi paylaşmayız, iyi gunler” oldu ve konuşma yuzume kapatıldı.
Şikayetvar sitesine şikayet yazdım. Bakacağız dendi, 1-2 gun bekledim, hÂl aktarma merkezinde duruyor
Trendyol ve Aras Kargo'yu aradım, 3000 dk bekledikten sonra tabii, actılar ve bakacağız diyerek kapattılar.
Ustunden 24 saat gecti ve hÂl guncelleme yok.
Tatile cıkacağım cıkamıyorum, zar zor biriken paramla verdiğim kac yuz liralık kargolarımın akıbetini 1 haftadır oğrenemiyorum.
Size diyeceğim; Aras Kargo ile calışmayın.
Aras Kargo tercih etmeyin
Lojistik - Kargo0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Lojistik - Kargo
- Aras Kargo tercih etmeyin