2 Mart gece 02:15'de sipariş verdiğim Razer BlackShark v2 oyuncu kulaklığım bana 3 Mart oğlen saatlerinde ulaştı.
Kulaklığı hemen takıp denedim ve kulaklık donanımsal arızalı cıktı.
Bilgisayarda tum sesleri %100'e cektiğimde ve kulaklığın aparatından sesi son sese aldığımda sesi cok azdı. Sadece bununla sınırlı kalmamıştı, kulaklığın mikrofonu cızırtılıydı ve bağırsam bile arkadaşlarım beni duymuyordu. Bir şeyler soyluyorsun ama duymuyoruz diyorlardı ve cızırtı var diyorlardı.
Mikrofonu cıkar tak yaparak ve sağa sola oynatarak cızırtı engellenebildi ama sonucta bu şekilde bile kullanımı imkansız, mumkun değildi.
Hemen, hic beklemeden iade onayı başlattım ve gelen kod ile birlikte ilgili MNG Kargo şubesine gidip urunumu cok iyi bir şekilde pıt pıt ile paketleyip iade icin teslim ettim. (Bakın elinizle tutup, cok sert yere fırlatsanız dahi urunun hasar alma şansı yok burada.)
Urunu 3 Mart akşam saatlerine doğru teslim ettim ve 4 mart gecesi, urunumun transfer merkezine yani iade urunumu satıcıya teslim edecek en yakın şubeye aktaracak olan transfer merkezine saat 23:45'de geldiği belirtildi. (Fotoğraf yukleyeceğim)
5 Mart gunu ise urunum Adres: Tepe, Yeniyol Cd. No:61 D:B, 48700 Marmaris/Muğla'ya ulaştı.
Satıcının acık olan mağazası adresi ise : Adres: Tepe, Yeniyol Cd. No: 47, 48700 Marmaris/Muğla
Yani neredeyse yan yanalar
5 Mart gunu cumartesi sabahı gunu urunum ulaştı ve cumartesi gunu akşam 20:00'a kadar acık olan mağazaya teslim etmediler.
Hatta 5 Mart cumartesi gunu 15:15'de şoyle bir gelişme yaşandı:
Teslim Edilemedi
05.03.202215:15
Devir
08.03.2022 tarihine kadar teslim alınmadığı takdirde gonderi iade edilecektir.
Şimdi;
1) Birincisi, zaten arızalı olan, hic kullanamadığım ve yaklaşık 1.200,00 TL verdiğim urun neden teslim edilmedi?
2) İkincisi, zaten arızalı olan bu urunu siz bilerek teslim etmezseniz, 8 Mart'tan sonra niye bana geri gelecek ki?
3) Ucuncusu, şu an Marmaris/Muğla MNG Kargo muşteri temsilcisine bağlanıyorum ve bağlanır bağlanmaz acan beyefendi hatta kalın biraz bekleteceğim deyip beni hatta bekletiyor, bilerek acmıyor, hemen yine aradım tekrar ve yine aynı şeyi soyler soylemez hatta beklemeye aldı ve telefonu bilerek acmıyor...
4) Benim icin yuksek bir meblağ olan yaklaşık 1.200,00 TL odediğim bu urunu neden satıcı hemen gidip ilgili kargo şubesinden almıyor ve urunum ile ilgili neden urunumun şu anda yer aldığı kargo şubesi calışanlarından bizzat bilgi alamıyorum?
Urunumle ilgili bugun hicbir hareketlilik yok arkadaşlar.
Ne satıcı gidip alıyor, ne kargo şubesi gidip teslim etmiş
Satıcı, iade urunu olduğunun farkında. Satıcı'ya otomatik bilgi gidiyor ve GittiGidiyor muşteri hizmetleriyle iki kere goruştum.
Bizzat satıcıyı aradılar ilgili urunu teslim alması icin.
Ne yapacağım?
Ne yapmalıyım?
Bu olayda nedir boyle?
Neden en azından bana gore yuklu miktarda odemeler yaptığım alışverişler boyle enteresan olaylarla sonuclanıyor?
Tecrubeli arkadaşlar var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya Ekleri