Benim RH16343****tr takip numaralı kargom 22 Nisan 2021 perşembe 14:18 tarihinde başka birisine teslim edildi olarak gozukuyor, o tarihte evde olmama rağmen gelen giden olmadı. Muşteri hizmetlerini aradım, kurye Mustafa diye birine teslim etmiş. Ben bu işin peşini bırakmayacağım, gerekirse dava acacağım. Tazminata kadar yolu var.
Posta hizmetlerinin gizliliği ve guvenliği madde 7 – (1) hizmet sağlayıcıları ile posta hizmetlerinde calışanlar veya herhangi bir şekilde posta hizmetleri ile ilgili bilgiye sahip olanların, bu bilgileri ve posta hizmetleri ile ilgili ilişkileri acığa vurmaları, gonderileri acmaları, iclerinde ne olduğunu araştırmaları, ucuncu kişilere bilgi vermeleri veya herhangi birinin bunları yapmasına neden olmaları, gonderileri zapt veya yok etmeleri yasaktır. (2) hizmet sağlayıcıları, yuruttuğu hizmetlerle ilgili olarak gerekli guvenlik onlemlerini almakla yukumludur. (3) posta gonderileri, kanunla yetkili kılınan merciler dışındaki kişilerce alıkonulamaz, acılamaz ve iceriği araştırılamaz.
Genişletmek icin tıkla...
Kanun bu şekilde. Madde 1'i ihlal ediyor, cunku 3. şahıslara benim gizli kargo bilgilerimi vermiş oluyor. 2'yi ihlal ediyor, cunku guvenliği sağlamamış oluyor.
PTT, kargoyu başka birine teslim etti
Lojistik - Kargo0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- Lojistik - Kargo
- PTT, kargoyu başka birine teslim etti