Eden Hazard: Oynamak istiyorum ama tercihleri yapan teknik direktor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Eden Hazard: Oynamak istiyorum ama tercihleri yapan teknik direktor
-
14-11-2022, 22:31:45Chelsea'de gosterdiği performans ile Premier Lig'e damga vuran ve sonrasında Real Madrid'e transfer olan, İspanyol devinde ise istenilen performansı bir turlu gosteremeyen Eden Hazard, Marca gazetesine onemli acıklamalarda bulundu. Belcika Kaptanı Eden Hazard, hala yuksek seviyede futbol oynayabileceğinden emin olduğunu soyledi. Dunya Kupası oncesi takımıyla birlikte kampta olan yıldız futbolcu, "İnsanlar benim niteliklerimden şuphe ediyor. Son 2 sezona baktığımızda oynamayı hak etmemiş olabilirim ama son 15 yıla bakarsa oynamayı hak ediyorum. İki yılda işe yaramaz hale gelmedim. Belcika halkına kaptanlarına guvenebileceklerini gostermek istiyorum. Amacımız Dunya Kupası'nda mumkun olduğunca ust turlara cıkmak." dedi.
"Hala kendimi gosterebileceğimi hissediyorum" diyen 31 yaşındaki oyuncu, "Bu bana guc veriyor. Oynayacağım 3. Dunya Kupası olacak. Her şeyimi vermek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Real Madrid'le ilgili de konuşan Hazard, takımdan ayrılmak istemediğini soyledi. Hazard, "Dunya Kupası'nın ardından belki Real Madrid'de durumum değişebilir. Oynamak istiyorum ama tercihleri yapan teknik direktor. Bunu kabul ediyorum ama ona daha fazla oynamayı hak ettiğimi gostermek istiyorum. Oynamadığınız zaman zor oluyor." şeklinde konuştu.