Kazadan sonra ifadem alınmadan suclu gosterildim
Motosikletler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumu
- Motosikletler
- Kazadan sonra ifadem alınmadan suclu gosterildim
-
14-11-2022, 10:43:42Merhabalar. Gecen hafta cuma gunu motosiklet kazası yaptım. Kaza yaptığım bolgenin yakınlarında 2 tane guvenlik kamerası var ve ikisi de araclardan oturu yolu ve kaza yaptığım bolgeyi gormuyor. Kaza yaptığım yol cift şeritli bir yol, vurduğum arac sol şeritte ben ise sağ şeritteyim. Kazayı yaptıktan sonra polis geldi, ifadem alınmadan olayın nasıl gercekleştiğinde dair (o da bana sorulmadı nasıl carptığımı anlatmadan) 5 dakikada bir kroki hazırlayıp ben yarı baygın durumdayken bana ceza kağıdını imzalatıp gitti. Olay yerine sonradan gittiğimde olayın bulunduğu bolgeyi goren bir guvenlik kamerası olmadığını gordum. Ancak bana verilen kağıtta suclunun %100 ben olduğumu, incelenen kamera goruntulerine gore aracla takip mesafemi korumam gerektiği ancak benim yapmadığım yazıyordu. Tekrar ediyorum, arac sol şeritte, ben sağ şeritteyim. Aynı zamanda sağ şeritte bir cok arac park etmiş durumda yani arac bir anda sağa kırdığında kacabileceğim bir boşluk da yok. Hız olarak da 40 civarıydım, cok hızlı da değildim. Karakola gidip kamera goruntulerini istediğimde halen kendilerine ulaşmadığını soylediler. Başka bir polise sorduğumda ise o sırada oradan gecen bir arac kamerasından goruntu aldıklarını soylediler. Bu işin icinde başka bir şeyler mi var ben anlamış değilim. Bilenler varsa ve yorumlarsa cok memnun olurum.