Kasım ayının ikinci haftasındayız. Bu haftada da yepyeni kitaplar raflardaki yerini aldı. Sizler icin yeni cıkankanlardan sectiklerimiz...

Cocuklukta yaşanan bir tacizin, bu tacizin koyu golgesi altında gecen yılların, yalnızlığın, kimsesizliğin, her şey bitti derken acılan yepyeni kapıların, kısaca iyisiyle kotusuyle macera dolu, dokunaklı bir hayatın hikÂyesi bu; cok masum bir aşk hikÂyesi aslında.
Sayfa: 424 
Afrika savanlarından Gronland buzullarına kadar tum dunyaya biz insanlar hukmediyoruz. Peki bu buyuk ve gizemli gucu nasıl elde ettik? Durdurulamayan İnsanlık hayaletlerden ruhlara, hukumetlerden şirketlere, tuhaf ve gizemli şeyler hakkında hikÂyeler yazmak icin bu gucu nasıl kullandığımızı anlatıyor.
Sayfa: 176 
Nefes nefese bir Osmanlı mÂcerası…İskender Pala ’nın her zamanki yetkin kaleminden…
Sayfa: 408 
Genc bir kız dairesinden aşağı duşup olmuş, ev arkadaşı diğer kız ise ortadan kaybolmuştur. İntihar vakalarına surulen Suat Zamir genc kızın olumunu araştırmaya başlar. Bu sırada Emniyet`e gelen esrarengiz bir kadın, kocasının onu oldurduğunu soyler.
Sayfa: 272 
Cocukken kacırılmış olduğu bilgisi Jessica ’nın duşuncelerini altust eder. O kacırılma olayından sonra bulunduğuna dair bir bilgi de yoktur. Etrafındaki herkese, her şeye farklı gozlerle bakmaya başlayan Jessica icin yaşamını geri kazanmanın yolu gecmişe yonelik ipuclarını takip edip tum bu gizemi cozmektir.
Sayfa:312 
Dr. Russ Harris, kitabında yer verdiği teknikler ve uygulamalarla stres, kaygı ve depresyon epidemisinin yaşandığı gunumuz dunyasında, yaşamı nasıl daha anlamlı ve dolu dolu yaşayacağımıza dair devrim niteliğinde bir yol rehberi sunuyor. Harris ’in onceki edisyonu ciddi bir revizyondan gecirerek adeta yeniden yazdığı Mutluluk Tuzağı kitabını okuduktan sonra, mutluluğa dair algınız tamamen değişerek daha tatmin edici bir yaşamın kapısını aralayacaksınız.
Sayfa: 400
"Sanatım sadece benim gorebildiğim sanrılardan geliyor. Beni rahatsız eden yanılsamaları ve takıntılı goruntuleri heykellere ve resimlere ceviriyorum." Yayoi Kusama Sayfa: 128 
Mine Soğut sıra dışı romanı Madam Arthur Bey ve Hayatındaki Her Şey'de okurları Kara Yalı'nın karanlık odalarında dolaştırarak kimlik bunalımları, iktidarla ilişkileri, karabasanları ve korkularıyla yuzleşmeye, varoluşun temeli olan kaosun icinden gecmeye davet ediyor.
Sayfa: 192 
Mine Soğut, Şahbaz'ın Harikulade Yılı 1979'da, okurları bir kez daha gercek denen korlaşmış alevle temasa davet ederek ulkenin belki de en karanlık doneminden cesurca sayfalar acıyor.
Sayfa: 400 
Anı ve kurmacanın kusursuz bir harmanı olan Huzursuzlar, yazarın roman uclemesinin ilk orneğini oluşturuyor.
Sayfa: 312