Arkadaşlar beIN Connect kullanıyorum. 3 aydır hicbir sorun yaşamıyordum, sorunumu şoyle izah edeyim. Herhangi bir iceriği izlediğim zaman birkac dakika izliyorum video doldurma cizgisi sabit bir noktada donuyor. İlerlemiyor, yani ilk etap da internetim de sıkıntı olduğunu duşundum. İnternetim gayet hızlı tarayıcılarımı temizledim, Google Chrome tarayıcısını zaten guncel tarayıcıyı kaldırıp tekrar kurdum olmadı farklı tarayıcılar kullandım onlarda da aynı hata. Filmi izliyorum, birkac dakika sonra yuklemeyi gosteren cizgi sabit bir yerde duruyor. Gorsel de gosterdim, filmin videosu bir sure sonra yuklenmiyor donuyor. Ayrıca arka planda indirme yukleme de calışmıyor, 3 aydır hicbir sorun yaşamadım, beIN Connect teknik ekibinin de soylediği tum talimatları yerine getirdim olmadı, hatırlatma yapayım arkadaşlar beIN Connect yakın zaman da iyileştirme guncelleme calışmaları yaptı şimdi acaba kullandığım bilgisayar acaba bu platformun oynatıcısı ile işlemcim yetersiz kalıyor olabilir mi sorun kalıcı olabilir mi? Eğer platformdaki hata ile ilgili bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun. Not: Aşağıda verilen gorsel de video yukleme cizgisi sabit yerde duruyor bu tum icerikler de aynı sorun yaşanmaktadır.