anlamlı sozler uzun uzun ve anlamlı sozler
Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hic bu kadar uzun susmadın sevdiğim. Hic bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gozlerimi goturmeden yanında!

Sevdiğimden bu yana her acıyı tattım her cileye alıştım, yalnız senin yokluğuna alışamadım.artık anlıyorum hasretten, gozyaşından başka bir şey vermemişsin bana.

Ben sensiz gecen gunlerime yanarken, belki sen bensizliğe sevineceksin.. Ama şunu unutmaki birtanem; birgun sen de SEVECEKSİN !!!

Yalnızca cocuklar ağlar ve yalnızca Allah affeder... Eğer bir gun beni terk edersen; cocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem

Kotu diye bir şey olmasaydı, cehennem boş kalırdı. sen beni kırmasaydın, bu can uğruna fedaydı...seni cok seviyorum

Olmek dunyada unutulup gitmekmiş, olmek bir kefen giymekmiş, olmek o soğuk o korkunc ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl olmek "sensizlikmiş"

Bir umuttu yanlızlık birşeyleri paylaşamamaktı belki,gozler dalıp giderken, yaralı bir serceye ağlayan bir buluttu belkide,belki belkilerle dolu bir hayattı bu....

Dun gokyuzune bir avuc yıldız fırlattım. Karanlığında aydınlığım olsun diye. Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden donesin diye. Vazgecilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mukemmelliğinle donat.

Bak yine soldu guneş yine akşam oluyor omrumun kadehine sensiz birgun doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni cok seviyorum

Sen benim icimde acan bir guldun.Sonmek bilmeyen alevlenen icimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Cunku sen benim icimden sokup bir turlu atamadığımsın YAR

Yureğine sevda eken, ayrılık bicermi,seven sevilenden kolayca vazgecermi, sen beni sevme gulum,ben yanarım ikimizin yerine yetmez mİ

Ben Sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun gorme ağladığımı. Başlayan duşu şafakla birlikte dağıtır ansızın her gun batımı..

Acının umutları yok ettiği anda, umutları yeşertecek bir sevgiye ihtiyac duyarsan ben hep o bildigin adresteyim

Her gun sevda cekipte gulunmuyor degil mi? Bir guzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi

Gul filizlendigi gunden itibaren guneşe aşıktır. Her ne kadar guneş her gece ayın gorkemine kapılıp gulu bıraksa da, gul yıldızlara kanıp guneşi unutmaz

Guller anlatsın sana olan sevgimi. Guller anlatsın yalnızlığımı, caresizliğimi,yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın.Ben anlatamadım guller anlatsın.

Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu bukupte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler.

Sen sigara dumanın altında yana yana en sonunda kul oldun, sen kibritin hic yanmayan ucudan birinin hayatından gecmiş oldun !!!

Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim...

Yapraklar sararıp dokulurken yere yaşlı gozlerini cevirip goklere,Her gun istemem yılda bir kere adımı anmayı sakın unutma.

Bir gun sende seversin Bir gun sende ağlarsın O zaman ben gelirim aklına Belki geri donmek bile istersin Ama vakit cok gec olacak Elimde değil seviyorum, ozluyorum Hep de oyle olacak

İsyanımın sebebi asi gozlerinde saklı varoluşumun simgesi sebepsizdir guzelim Beni yıkan ,yıpratan adi aşk masalları Bir haykırış olan mezar ustu duşlerim Felaketler hasreti burumuşler govdemi Bir ofkeyle beraber gizemlidir hasretim Tek yone cevrilmiş

Eğer birini unutmak istiyorsan, onun adını kumlara yaz, Sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini goreceksin. Eğer birini seviyorsan, onu kalbine yaz ki hicbir fırtına ya da dalga onu silemesin.

Allahım beni oyle bir son bahar ayazında canımı al ki, sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gul bile bulamasın...

Sokakta bir kız gordum takıldı gozlerim gozlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GOZLERİ GOZLERİNE...
ALINTIDIR