Merhabalar. Yakın zamanda yurtdışından bir Switch alma durumum var. Switch alıp almama konusunda kararsızım, cabuk sıkılır mıyım vs. hicbir fikrim yok, Nintendo'ya bugune kadar cok uzaktım. Normal şartlarda PS5 alacaktım fakat muhtemelen fiziksel mağazalardan stok bulamayacağım, bu nedenle TR'den alacağım. Yani Switch'i ev icinde TV'ye bağlayarak kullanmayı duşunmuyorum. Switch Lite modelinin artıları fiyatı (aralarında 140€ var), daha uzun şarj suresi. Switch'in artısı ise Joycon'lar. Cihazı sadece ozel oyunları kullanmak icin almak istiyorum, fiyat olarak PC ya da diğer platformlarda daha ucuza bulunabilecek oyunları almak istemiyorum. Tum e-shoplar uzerinden oyun alınabildiğini duydum, eshop-prices.com'dan baktığımda bu ozel oyunların ozellikle Arjantin marketinde 40 Euro civarı olduğunu gordum ve bunları karşılayabileceğimi duşunuyorum. Başka bolgeden almak bir problem değil dediler.

Switch kullanan arkadaşlara joycon destekli oyunları ve bu oyunların ilk kez kullanacak biri icin ne boyutta bir eğlence sunacağını sormak ve 1-2 fikir almak istedim. Gozden kacırdığım avantaj ve dezavantaj varsa onları da merak ediyorum.