Merhaba arkadaşlar. Ben 1080p Full HD 2014 yılından kalma bir televizyona sahibim ve gectiğimiz birkac ayda PlayStation 4 sahibi oldum ve halen daha severek oynuyorum eğleniyorum. Soruma gelecek olursak ben 2K veya 4K televizyonlara monitorlere asla gecemem. Bu yuzden hangi konsolu oynamalıyım? 2 sene sonra belki bir Series S alırım tabii bunu zaman gosterecek ben PS4'u halen daha gercek anlamda tatmadım. Series S 1080p oyunculuk icin iyi deniliyor yani fiyatı 2 sene sonra yaşarsak ve ekonomi cok kotuleşmezse 3.000-3.500 TL civarında almak istiyorum hic olmadı 2.el alacağım. PS4 almak icin fazla geciktim malum yıl olmuş 2021 yeni konsollar catır catır cıktılar. Bir de exclusive oyun meraklısı değilim fazla cunku o oyunları alabilecek param yok. Normalde mesela God of War 119 TL alabilirim ama TLOU 2 fiyatını hatırlamıyorum aşırı pahalıydı. PS5- XSX falan duşunsem onların gercek tadı 1080p cozunurluğunde değil. Siz ne tavsiye edersiniz bana? Benim amacım guncellik değil grafik değil tek amacım Online oyunlarda sunucularda oyuncular olsun eğleneyim tarzı.
Herkese iyi forumlar diliyorum.
1080P oyunculuk icin konsol onerisi
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Konsolları
- 1080P oyunculuk icin konsol onerisi