Herkese merhaba bu yaşıma kadar bilgisayar kullandım. Ama artık bilgisayardan biraz sıkıldım gibi hissediyorum. Elimde 15-16 bin TL değerinde (MSI GS75 Stealth 9SF-243us) laptop var. Bu cihazı satıp konsola gecme niyetim gerek oyunlar gerekse derli toplu bir oyun odası yaratmak isteğim var. Kafama takılan birkac şey var onları sormak istiyorum.
İlk olarak bana onereceğiniz konsol var mı genelde EA oyunları oynarım EA Play uyeliğimde var bu uyeliği kullananilecegim bir konsol istiyorum biraz araştırma yaptım Xbox Series X ile Xbox gamepas alırsam EA oyunlarını satın almadan aylık uyelik olarak kullanacağımı fark ettim. Sizce boyle bir şey mumkun mu? PS alırsam sadece PS Store uzerinden mi oyun oynarım?
Diğer bir sorum ise performans olarak hangi konsolu onerirsiniz en fazla 2K oyunculuğa geciş yaparım. 12 yıldan fazladır 1080p oyunlar oynadım 2K bana uzun bir sure yeterli olacak gibi. PS alma taraftarı değilim pek Xbox Series X ile PS5 arasında ciddi bir fark var mı?
En son olarak hangi konsol en fazla FPS değerini sunuyor ona gore bir monitor alacağım bir de konsollara klavye mouse bağlantısı yapılabiliyor mu?