Merhabalar. Son zamanlarda Nintendo oyunlarını ilgi duymaya başladım ve Switch almaya karar verdim fakat sonradan Lite dondum. Neden derseniz ben normal switcteki ozelliklerim hicbirini kullanmayacağım. Bu konsol ozel oyunları icin ve seyahatlerimde kullanmak icin alıyorum ne kadar taşınabilir o kadar iyi benim icin. Bu yuzden Lite versiyon almaya karar verdim sizce alınır mı fiyatını hak ediyor mu? Yanında kacağım aksesuarlar ile birlikte 2700 TL geliyor.

Nintendo Switch Lite Konsol Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nintendo Switch Lite Konsol Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Nintendo Switch Lite Taşıma Cantası ve Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Nintendo Switch Lite Taşıma Cantası ve Ekran Koruyucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Samsung Micro Sd Evo Plus 64 GB Hafıza Kartı Adaptorlu FiyatI, Yorumları - Trendyol Samsung Micro Sd Evo Plus 64 GB Hafıza Kartı Adaptorlu MB-MC64HA/TR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Dobe Oivo Nintendo Switch Joy Con Analog Koruyucu Beyaz (4 Ad) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dobe Oivo Nintendo Switch Joy Con Analog Koruyucu Beyaz (4 Ad) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Dobe Nintendo Switch Lite Koruma Kılıfı Tpu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dobe Nintendo Switch Lite Koruma Kılıfı Tpu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl