Merhabalar, yakın zamanda Nintendo konsollarına ve oyunlarına merak sardım. Araştırdım ve Switch Lite almaya karar verdim fakat 2 gun sonra sıkılırmışım diye duşunuyorum. Sizce alınır mı? Eğer alınırsa nasıl oyunlar oynanabilir? 2700 TL demişken, konsol 2200 TL fakat almışken cantasıydı, ekran koruyucusuydu, SSD kart derken (oyunlar saymıyorum bile) 2700 TL buluyor. Linkini bırakıyorum hepsininin:

Nintendo Switch Lite Konsol Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nintendo Switch Lite Konsol Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Nintendo Switch Lite Taşıma Cantası ve Ekran Koruyucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Nintendo Switch Lite Taşıma Cantası ve Ekran Koruyucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Samsung Micro Sd Evo Plus 64 GB Hafıza Kartı Adaptorlu FiyatI, Yorumları - Trendyol Samsung Micro Sd Evo Plus 64 GB Hafıza Kartı Adaptorlu MB-MC64HA/TR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Dobe Oivo Nintendo Switch Joy Con Analog Koruyucu Beyaz (4 Ad) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dobe Oivo Nintendo Switch Joy Con Analog Koruyucu Beyaz (4 Ad) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl

Dobe Nintendo Switch Lite Koruma Kılıfı Tpu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dobe Nintendo Switch Lite Koruma Kılıfı Tpu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a ozel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl