Arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yere mi actım bilmiyorum da neyse onu boş verelim. Bu konudan 1-2 tane daha var ama eski piyasa eski ekonominin gecerli olduğu konular olduğu icin pek yardımcı olmadı. Ben h-vites'i cok istiyordum ama butcem yetmiyor maalesef. G27'ye param yetiyor o da cevremde yok kargo da olmaz. O yuzden sadece bu iki secenek kalıyor. DFGT icin cok ses yapıyor diyorlar ana ses benim icin sıkıntı değil gercekten. İstediğim ozellikler:
-Kolay kolay arızalanmasın.
-Uzun yıllar dayansın(cok da uzun değil 2-3 sene dayansın yeter. V900S'in tasarımı ve F1 vitesi hoşuma gitti ama cok sorunlu diyorlar. DFGT de eski toprak ve Logitech cok kaliteli. Adana'da oturuyorum sadece Adana'daki ilanlara bakıyorum sadece aile kuralları yuzunden. Adana'da da sadece 1 ilan var DFGT icin. V900s icin de 1 ilan var. V900S'in 2.eline bakma sebebim cok zam gelmesi. Ben gecen sene ekim aylarında baktım. Ustunden 8 ay gecmesine rağmen fiyat tam 2 katına cıktı. Almam o yuzden zaten 1500TL'yi Rampage'ye vermem. Benim ilgilendiğim 2 ilanın fiyatları aynı. G27'si veya G25'i olan varsa soyleyebilir Adana'da. Neyse cok uzattım yardımınızı bekliyorum. Butce en fazla 1000TL.
2.el DFGT vs 2. el V900s
Oyun Konsolları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- 2.el DFGT vs 2. el V900s