PSP'mi nasıl kırabilirim?
Oyun Konsolları0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PSP'mi nasıl kırabilirim?
-
14-11-2022, 07:06:29PSP'm yıllar once kırdırmıştım, birkac hafta sonra guncelledim ve kırık cihaz tekrar orijinal olmuş gibiydi, oyunları gormuyordu. Ben de yıllar sonra tekrar kırmak icin internetteki metotları denemeye koyuldum ama her defasında Pro Updatei actığımda videolarda 'devam etmek icin X'e basın' gibisinden şeyler cıkarken bende hicbir şey cıkmıyor. Ekran kapanmıyor, parlaklığını gayet gorebiliyorum ama hicbir şey gozukmuyor, gozukmeyince de power tuşuyla kapatıp acarken iki uc saniye falan power tuşunu cekik bekliyorum, ardından bıraktığımda ekran geliyor ve normal ana menuye donuyorum. PSP modelimden emin değilim, kutu kayıp, galiba PSP 3000 (Gran Turismo Edition olduğunu biliyorum bir tek). Hafıza kartını değiştirince cozuldu diyenler var ama bana pek mantıklı gelmedi. PSP'm kırıkken oyunlarda Turkiye bayraklı bir uygulama mevcuttu, onun icinde gozukuyordu oyunlar ve kıran adam Patapon diye bir oyunumsu bir şey vardı, buna elleme demişti. Nedir bilmiyorum, belki bilen olur. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkurler.