Oncelikle arkadaşlar selamun aleykum. Okuduktan sonra yukardaki anket'i işaretlerseniz mutlu olurum.
Logitech g27 veya g25 almayı duşunuyorum fakat kafama takılan sorular ve sorunlar var. Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Logitech g25 :
- Donerken ses cıkarıyor falan diyorlar umrumda değil aslında bu konu ama nasıl bir ses ve ne kadar yuksek ?
- Vitesi cok hafif. Vites attiğinizi anlamiyorsunuz. Oyuncak hissi veriyor diyorlar vites icin alıyoruz biz bu konsolu.
- Direksiyon uzerinde 2 tuş var. Bu kısıtlama getirip işimizi zorlaştırıyo mu ?
- Vitesinin ustundeki vitesi auto ve manuel yapan bir duğme var dondurmeli o hemen bozuluyor ve kullanıcıları sinirlendiriyor diyorlar. Cok mu hassas hemen duşer mi ?
- Kurulumu kolay mı ? Nette fazla videosu yok.
Not : En cok merak ettiğim vites sistemi nasil ? Vites sikinti yapmiyor eğlenceli oluyor diyorsaniz diğer maddelerde fazla sikinti yapmiyor diyorsaniz sikinti yok. Fiyatı fazla da pahalı değil 2. el alırız gerekirse. Satan varsa bana ulaşsin.
Logitech g27 :
- Donerken ses cıkarması yok.
- Vitesi daha ağır ve gercekci. Gercekmiş hissi veriyor.
- Direksiyon uzerinde 6 tuş var. ( Ama ucgen olması kullanıcıları sinirlendirmiş.)
- Vites sadece manuel oluyor. Auto olmuyor.
- Kurulumu kolay mı ? Nette videosu zaten bol bol var.
Not : Bu adeta mukemmel yani g25'teki coğu sıkıntı giderilmiş ve harika bir set oluşturulmuş. Tabii ki fiyatı da biraz harika ve tuzlu. 2.el olarak temiz bir g27 satan varsa fiyatı da elden cıksın diye ucuz yapıcak ulaşsın lutfen.
Not : G25 olarak cevaplari okuyacağim ozellikle. Bunun yani sira logitech g25 setini elden ciksin kenarda duruyor zaten gibisinden. Temiz olmasi şartiyla. Fazla pahali vermicek normal veya daha ucuz satacak kişiler bana ulaşsin lutfen cok acil!
Not : Alım şartlarım;
- Garantisi devam ederse iyi olur.
- Cok temiz kullanılmış olmalı...
Şimdiden teşekkur ediyorum. Kendinize iyi bakın.
Logitech g27 vs g25
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- Logitech g27 vs g25