Arkadaşlar selam oncelikle bu konunun burada defalarca acıldığını ve sizin de mesaj yazmaktan sıkıldıldığınızın farkındayım. Bu konuda acılan yazıları bol bol okudum ancak kendi ihtiyaclarıma en uygun olan konsol konusunda biraz daha fikir alabilmek icin acıyorum bu konuyu. Elimde RTX 2080 olan guzel bir PC var ancak televizyonda oynamak bir başka olduğu icin bir de konsol almaya karar verim.
Cok uzatmadan alacağım konsolda istediklerimi yazıyorum;
Ozel oyunları oynayabilmeliyim. Her oyuna servet harcamak istemiyorum. Oyun kolu guzel olsun.
Acıkcası PlayStation ozel oyunları PC'ye gelmiyor olsa direk PlayStation derdim.
PlayStation Plus Deluxe kutuphanesi Game Pass'te olduğu kadar oyun ihtiyacımı karşılar mı? Oğrenci olduğum icin alabileceğim oyun sayısı kısıtlı. Yeni oyunlara binlerce lira vermek istemiyorum ve alacağım oyun kutuphanesinde adı duyumuş guzel oyunlar olmasını istiyorum.
Ozel oyunların hepsi PC'ye gelecekse neden Xbox almayayım? Veya PC varken Xbox almak ne kadar mantıklı?
PS5 ozel kolu gercekten de denildiği gibi kullanması zevkli ve fark yaratan bir şey mi?
İleride Xbox activicion ve bircok guzel firma satın aldığı icin guzel oyunlar Game Pass'e cıktığı gun eklenirken ben tam fiyat odemek zorunda kalırsam uzurum onu da belirteyim.
PlayStation 5 vs Xbox Series X
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Konsolları
- PlayStation 5 vs Xbox Series X