Bu şekilde bir goruntu alıyor ve asla etkili olmuyor. Bircok termal macun markasını denedim, onerilenleri de denedim ama hepsi aynı. Ne yapabilirim? Bilgisayarcı termal macun değişimi icin 300 TL para istedi, o kadar etmediğini biliyorum. Yardımcı olursanız harika olur, gercekten ihtiyacım var teşekkurler.
PlayStation PS3 termal macun basınc olunca yok oluyor
Oyun Konsolları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Konsolları
- PlayStation PS3 termal macun basınc olunca yok oluyor
-
14-11-2022, 02:39:15Merhaba, sorunu tamamen anlatamadım başlıkta ama şoyle anlatayım. PS3 icin 3-4 macun denedim şoyle bir şey oluyor macunu suruyorum incelikten mi yoksa kalınlıktan mı diye iki turlu de surdum ve ikisinde de aynısı oldu. Surdum, vidaladım, sonra geri actım ve macun ağ şeklini alıyor ve etkisiz oluyor. Kalitesindendir diye bir suru macun denedim hepsi aynı şekilde olmadı.
Bu şekilde bir goruntu alıyor ve asla etkili olmuyor. Bircok termal macun markasını denedim, onerilenleri de denedim ama hepsi aynı. Ne yapabilirim? Bilgisayarcı termal macun değişimi icin 300 TL para istedi, o kadar etmediğini biliyorum. Yardımcı olursanız harika olur, gercekten ihtiyacım var teşekkurler.