4500 TL butcem var ve ps4 mu alsam pc mi alsam karar veremedim. Acaba sizce hangisini almalıyım? Eminin bu soru yuzlerce kez cevaplanmıştır. Ama ben hala cevaplayamadım. Benim ikisinden birini secme nedenlerini acıklayayım sizlere;
1-Eğer pc alırsam oyunları ultra grafikte 3 yıl tahmini olarak oynayabilirim ve daha sonra biraz takviye gerekebilecek ve sonra ps4 te verdiğim kadar oyun parası vermemiş olacağım. Fps oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim.
PS4 alırsam sadece oyun icin almış olacağım. Yani oyundan başka bir şey icin almayacağım. PC alırsan her şeyi rahat bir şekilde yapabileceğim. Son olarak PC pahalı PS4 ucuz. Bu ucuzluğu alacağım. Oyun sayısına gore PC ye dengeleceğim sanırım.
2-Eğer ps4 alırsam rahat 7 yıl guncel oyunları oynayabileceğim. Oyun uretici firmalar ps4 te uyarlanmış oyunlar uretecekler. Rahat bir şekilde donanıma para vermeden oynayabileceğim. Ve en onemlisi oyunların ps4 e cıkıyor olması ve pc ye cıkmıyor olması daha sonra hikayelerin ve grafiklerin gercekten muthiş bir şekilde dizayn ediliyor.
7 yıl sonra bile PS3 de gercekten PC ile yarışabilen grafikler goruyoruz. Bunlar gercekten beni cezbeden şeyler oldu.
Sizce hangisini almalıyım? Kararsız kaldım. Ama bir yarım Pc diyor. Cevaplarınıza teşekkurler. Galiba biraz uzun oldu