Şimdi ben PS5 almıştım ama sorun şu God of War gibi oyunlarda gereksiz bir gerilme yaşıyorum. Sanki korku filmi izliyormuş gibi, ben de bilmiyorum. Stray'de de aynısı oldu Spider-Man acık dunya olduğu icin biraz oynayabiliyorum. Şimdi PS exclusive oyunlarının yarısı boyle olduğu icin oynayacak oyun bulamıyorum. Bana Slime Rancher gibi oyunlar lazım ama mesela Slime Rancher 2 sadece Xbox'a cıkacak 2 sene sonra gelebilir dediler ya da Ark 2. o da aynı şekilde, birinci oyunu da PS'ye 2 sene sonra gelmiş ve bu oyunlarda ilk gunden Game Pass eklenecek ya da Descenders bir bisiklet oyunu Xbox'da X/S iyileştirmesi var ama PS'de PS5 surumu yok, coğu var olan oyunda boyle. Yani kısacası oynayabileceğim oyunlar sadece Xbox'a cıkıyor. Sırf DualSense diye PS5 aldım normalde Xbox alacaktım gercekten cok iyi bir şey ama destekleyen oyun sayısı az. Gamepass olayini da yenilenen PS Plus ile cozerim dedim ama orada da yok oynayabileceğim oyun, Game Pass daha iyi. Xbox'da 50 TL olan oyun 200 TL bunu biliyordum ama bu da bir eksi. Ben sizce ne yapayım?