Super Lig 14. hafta macında Konyaspor, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kayseri Stadyumu'nda oynanan macı Konyaspor 2-1 kazandı. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Başkanı Berna Gozbaşı, acıklamalarda bulundu. Yaptığı katkıyı Kayserispor tarihinde hicbir başkanın vermediğini soyleyen Berna Gozbaşı,
“Herkesin gayretiyle bir yere gelmeye calıştık. Uc yıl once başkan olmuştum. Buyuk badireleri atlatarak Kayserispor ’u layık olduğu yerde tuttuk. Herhalde yaptığım katkıyı Kayserispor tarihinde hicbir başkan vermemiştir. Bu kulup yaşasın diye elimden gelen butun imkanları sundum." dedi.

Kulup icin elinden bir şey gelmediğini soyleyen Gozbaşı,
"Ama artık gelinen bu noktada benim bu kulup icin yapabileceğim cok bir şey kalmadı. Ben artık şehrin onde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum. Lige verilen 45 gunluk arada bu şehrin bu kulube sahip cıkması gerekiyor. Bu kulubun yaşaması icin ne yapılacaksa lige verilen arada buna karar verilmesi gerekiyor. Benim artık elimden bir şey gelmiyor. Herkese teşekkur ediyorum." ifadelerini kullandı. Kayserispor Başkanı Berna Gozbaşı: Affımı istediğimi duyurmak istiyorum Yakın zamanda genel kurul yapılması gerektiğini soyleyen Gozbaşı,
"Kayserispor ’un diğer acıklı hikayelere donmemesi icin gerekli cağırıyı yapıyorum. Herkese cok teşekkur ediyorum. Zaten yeni spor kulupleri yasası gereği bir genel kurul yapılması gerekiyor. Bununla beraber diğer şeyler de konuşulur.” ifadelerinde bulundu.

Kayserispor Asbaşkanı Ali Camlı ise,
“Berna Başkan Kayserispor ’u evladı gibi gorduğu icin duygulanıyor. Şu an alınan bir karar yok. Bir karar alınırsa bunu duyururuz. Şu an gorevinin başında. Şu an bu konuda konuşmak abesle iştigal diye duşunuyorum. Bugun iyi değildik, onu durustce soylemek gerekiyor. Her mac aynı performansı gostereceğiz diye de bir şey yok. İyi olmadığımız zamanlar da olacak. Bu futbol. Biz deplasmanda bile hakemler tarafından bu kadar kotu bir muameleye maruz kalmıyoruz.” dedi.