Gectiğimiz gun hayatını kaybeden eski Milli voleybolcu Metin Gorgun icin Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu ’nda toren duzenlendi. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu ’ndaki torene; Turkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, TVF yonetim kurulu uyeleri, Galatasaray Kulubu Yonetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan, Gorgun ’un sporculuk donemindeki takım arkadaşları, ailesi ve cok sayıda seveni katıldı.
'Metin'i asla unutmayacağım'
TVF Başkanı Mehmet Akif Ustundağ, Efeler Ligi ’nin bu sezon Metin Gorgun AXA Sigorta Efeler Ligi ismiyle oynanacağını soyledi. Metin Gorgun ’un asla unutulmayacağını ifade eden Başkan Ustundağ, "Bu kadar guzel ilişkileri olan can dostumuz ebediyete intikal ediyor. Sevenlerine, voleybol camiasına, ailesine, baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Metin ’i asla unutmayacağım" ifadelerini kullandı.
Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu ’ndaki torenin ardından Meti Gorgun ’un naaşı, Marmara Universitesi İlahiyat Fakultesi Camii ’nde getirildi. Gorgun, oğle namazına muteakip kılınan cenaze namazının ardından Cengelkoy Mezarlığı ’na defnedildi.
Metin Gorgune son gorev
Voleybol0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Metin Gorgune son gorev