Askerlik gorevlerini 1989- 1991 yılları arasında o donem 'Ordudonatım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı' adını taşıyan askeri birliğin Ozel Ulaştırma Boluğu'nde gorev yapan arkadaşlar, 5 yıl once ilk kez askeri birliğin bulunduğu Balıkesir'de buluştu. Her yıl her birinin memleketlerinde buluşmaya karar veren asker arkadaşları daha sonra Rize ve Aydın'da bir araya geldi. Pandemi nedeniyle ara veren asker arkadaşları, bu yıl ise askerlerden Arafa Soydan'ın memleketi Konya'da buluştu. Buluşmaya 24 kişi ve o donem komutanları olan emekli binbaşı Zafer Angın da katıldı. Bir otelde toplanan asker arkadaşları, komutanlarına ictimada tek tek tekmil getirdi. Ardından da askerlik gunlerindeki hatırlarını anlatıp sohbet etti. Komutanları emekli binbaşı Zafer Angın, askerlerini gorunce gencleştiğini belirterek,
"1989-1991 yılları arasında Balıkesir Ozel Ulaştırma Birliği ’nde gorev yaptık. Ben boluk komutanlarıydım. Arkadaşlarımızdan gelenleri burada ağırlayıp, goruşmek, gencleşmek ve birbirimizi unutmamak icin buradayız. Bu birlikteliğimizi devam ettirmeye calışacağız. Onları gorunce gencleştim. Bizlerin cok değiştiğimizi ve cok geliştiğimizi de gordum." dedi.

O donemde askerlik yapan Kastamonulu Fatih Mehmet Gulşen,
"Cok mutluyuz. Aramızdan vefat eden arkadaşlarımız var. Onlar icin uzgunuz. Normalde daha kalabalığız, ama bu yıl sayımız biraz duştu. Bu cok guzel bir duygu. Zaten bircoğuyla devamlı goruşuyorduk. Burada tekrar buluşmak bambaşka bir duygu. İnşallah ileride cocuklarımız da katılır." diye konuştu.

Yine o donemde askerlik yapan Mersinli İlyas Ateş ise,
"Konya'ya silah arkadaşlarımızla, dostlarımızla, canlarımızla buluşmaya geldik. Daha onceki katılıma gelemedim, ama şimdi buradayım. Buradaki dostlarımızla 33 yıl sonra goruşmek guzel." dedi.