İstanbul'un Buyukcekmece ilcesi, Ekinoba Mahallesi ’nde bir sitesinde bir olay meydana geldi. Betul Şen, veterinerden gelen kedisini teslim almak icin aşağıya indi. O sırada ise kadının Pekinez cinsi Lia isimli yavru kopeği cama cıktı. Olayı goren komşu, Şen'i uyardı ve camda kopeğini gorunce kısa sureli panik yaşadı. Tam bu sırada birinci kat camından aşağıya duşen kopeğini havada yakaladı. Ani bir refleks ile kopeği havada yakalayan Şen, hayvanın sakatlanmasını onledi. Buyukcekmece ’de pencereden duşen kopeği havada yakaladı Yaşanan olayı anlatan Betul Şen,
"Camları kapamayı unutmuştum. O benim hatamdır. Aşağı indikten sonra koşeyi doneceğim sırada komşum seslendi. ‘Betul Hanım, kopeğiniz camın kenarına cıkmış ’ dedi. Arkamı donduğumde kopeğin, balkonun koşesine kadar geldiğini gordum." dedi.

İHA'nın haberine gore, kopeğinin ayağının kaydığını goren kadın işgudel bir refleks ile kopeği hava da tuttuğunu anlatan Şen,
"Ne yapacağımı şaşırdım ve cok heyecanlandım. Kopeğin ayağının kaydığını gordum ve bir adım atarak havada
kaptım. Duşseydi kesinlikle zarar gorurdu. Kedi olsaydı bir şekilde kurtulurdu ama kopeğin bir yerine zarar gelirdi." şeklinde konuştu.