Arkadaşlar birkac gun once acmış olduğum konuda kontrolcumun RB tuşuna sert basınca algıladığını soylemiştim. Bir yarıdmsever arkadaş ise bana yardım etti ve Microsoft Turkiye ile konuştum. Sonucunda ise arıza kaydı acarak onarım siparişi başlattılar. Kendim acamadım cunku Xbox One S konsolum yoktu. Bağlayamadığım icinde onarım siparişi başlatamadım. Birkac sorum olacak izninizle.

1- Onarım servisine hic kontrolcu gonderdiniz mi? Guvenebilir miyim? Surec nasıl işledi?

2- Ek olarak eklediğim ekran goruntulerinde adıma sahte bir Xbox One S tanımladılar. Ve bunun uzerinden onarım servisini başlattılar. Herhangi bir sıkıntı cıkar mı?

3- Bana adım adım şoyle anlattılar. İlk once size bir kod gondereceğiz bunu UPS kargo kuryesine soyliceksiniz dediler. Kutulama icin size mailde gonderdiğimiz hizmet numarasını bir kağıdın uzerine yazıp kutunun uzerine bantlayın dediler. Ardından ise işlemlerin başlıyacağını soylediler.

Pek guvenedim ama başka carem de yok. Bu sureci yaşamış olan biri yaşadıklarını anlatırsa bana cok yardımcı olmuş olur. Teşekkur ederim.

Dosya Ekleri IMG_20200613_011412.jpg 143,2 KB · Goruntuleme: 67

IMG_20200613_011311.jpg 31,2 KB · Goruntuleme: 70

IMG_20200613_011209.jpg 127,1 KB · Goruntuleme: 67