Oncelikle kullanan arkadaşların yorumlarını almak icin konuyu actım. Şu anda 1070 Ti'lı guclu sayılabilecek bir PC sahibiyim ve cift monitor kullanıyorum. Monitorlerden biri 1080P 144Hz diğeri 4K 60 HZ 28 inch. Bir konsol alıp monitorleri ayırıp salonda da oyun oynamak istiyorum. Cunku 4K 60Hz monitorden bu ekran kartıyla istediğim performansı alamıyorum 144Hz'den sonra ona gecince insanın gozune akıcı gelmiyor. Konsol 60 FPS daha akıcı sanırım ya da daha stabil demeliyim. Daha once hic konsol kullanmamış biri olarak sorum şu; 4K goruntu veren bir konsol almak istiyorum ve biraz araştırdığımda PS4 Pro ve Xbox One X var. PS4 Pro tarafında ozel oyunlar daha fazla ama oyunlara 200-300 TL vermek istemiyorum acıkcası. Xbox'unda Game Pass sistemi beni tatmin eder mi şupheliyim sonucta kullandığım PC fena bir PC değil ama 4K farkı olacak. Ayrıca elimde zaten bir adet Xbox Control'ler i ve sadece PC ve Xbox uyumlu iyi bir kulaklık var. Sizce benim durumumdaki biri ne yapmalı? Tavsiyeleriniz icin şimdiden teşekkur ederim.